duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update „Nesimțirea nu este un handicap!” – o campanie Special Arad | Episodul VII: Un bizon s-a oprit la „pășunat” pe pajiștea de lângă Poliție (Video). Bizonul a fost amendat!

  de Special Arad | 14 iunie 2018, 2:39 PM | Strada | Topic special

  14

  Special Arad continuă campania „Nesimțirea nu este un handicap!”, o campanie prin care încercăm să-i îndemnăm pe șoferi să îi respecte pe ceilalți participanți la trafic și mai ales pe șoferii care suferă de un handicap și ale căror locuri de parcare sunt mai mereu ocupate. Și așa cum am anunțat încă de la demararea campaniei, vom semnala nu doar nesimțirea celor care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap, ci și alte încălcări ale regulilor de circulație și lipsa bunului simț.

  Facem aceste lucruri și cu ajutorul cititorilor noștri care, atunci când surprind nereguli petrecute în trafic sau parcări nesimțite, ne transmit imagini foto sau video cu cele întâmplate. Este și cazul întâmplării la care facem referire în acest articol.

  Constatăm astfel, cu ajutorul unui cititor, că un nou bizon a scăpat dintr-o rezervație și a ajuns pe străzile Aradului, instalându-se la „păscut” exact pe o trecere pentru pietoni. Și vedem că avem de a face cu un bizon care, pe lângă nesimțire, dă dovadă de un tupeu ieșit din comun, încălcând mai multe reguli chiar pe strada Vârful cu Dor (la colțul cu strada Ceahlău), adică la o aruncătură de băț de Inspectoratul de Poliție Județean Arad și la două „rumegături” de iarbă de sediul Poliției Rutiere.

  Suntem, în același timp, tare curioși dacă vreunul dintre polițiștii care s-au dus la birou sau care au plecat de la birou s-a împiedicat de copitele acestui bizon și dacă i-a sărit în ochi pășunatul ilegal din zonă.

  UPDATE: Campania Special Arad începe să dea roade! „Conducătorul auto a fost sancționat de polițiștii Biroului Rutier, conform OUG 195/2002, cu suma de 580 de lei” , a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga, pentru Special Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. pe magarul asta nu o sa-l vedeti NICIODATA parcand asa in strainatate. deci e clar ca respectul fata de romania este ZERO. si nu este singurul al carui respect este atat. Niste frustrati si nesimtiti, nu o sa-i mai scoata nimeni din mediocritatea lor.

   +22 voturi
   +1
   -1
  2. Tocmai am identificat magarul 😂 da, posesorul bizonului, asa este, un mare magar, in schimb, conducatorul auto, atentie, este o magarita pe care o gasiti pe lista de candidati pt testul psiho, sustinut in 09 iunie 2018, la sediul politiei, pt admitere la academia de politie.

   +22 voturi
   +1
   -1
  3. La dedeman in parcarea pentru persoanele cu handicap mereu sunt mașini care nu au pe parbriz acea legitimație care sa ateste ca e o persoană cu handicap! Ce se întâmpla acolo e o bătaie de joc la adresa persoanelor cu handicap care vor sa părecheze pe locurile special amenajate..

   +6 voturi
   +1
   -1
   • Stimabile alea sunt locuri pentru persoane cu handicap…intelegi ce vreau sa-ti zic? 🙂 Uita-te ce fel de masini sunt parcate pe acele locuri uita-te la soferi si-ti dai seama ca intr-adevar sunt persoane cu handicap. 😉 Daca ar parca mai departe n-ar mai fi in stare sa gaseasca Dedemanu’…

    +4 voturi
    +1
    -1
  4. Daca parcam 5 minute unde nu e legal ne sariti in cap, dar totusi se privatizeaza atatea locuri de parcare in orasu asta si sa nu mai avem unde parca. In loc sa sariti cu anunturi si postari aiurea despre cineva care a parcat ilegal, mai bine publicati o stire despre cacatu asta de oras si locurile insuficiente de parcare, ca de aia parcam pe handicapati sau pe treceri 👍🏼

   --2 voturi
   +1
   -1
  5. Observ că articolul acesta a iritat mulți cititori. Eu sunt cea care a parcat acolo. Am greșit, am fost sancționată și cu asta se termină povestea!Nu inteleg de unde jignirile astea sau ce legătură are respectul pentru România? Am fost conștientă unde parchez, stiam ca sunt toate sansele să fiu sancționată, dar motivul pentru care am parcat acolo era mult mai important ca sancțiunea. Oricum cel care a facut pozele tot nu va primi banii de la poliție pe care i-am platit pe amendă, nici nu va primi mașina mea cadou pentru fapta lui de cetățean model. Tot mai mulți frustrați! Parcările de genul nu omoară oamenii. Dacă am fi atat de hotărâți să facem bine si sa ajutam pe cum suntem porniți să facem rău, am evolua, dar nu se dorește acest lucru. Ar fii bine să fiți mai atenți la vocabular.

   --10 voturi
   +1
   -1
   • Scuze există de fiecare dată când cu bună știință ignorăm să respectăm și cele mai simple reguli. Problema este că escaladarea „micilor încălcări” ajunge să devină iritantă și extrem de periculoasă în orașul ăsta. (de fapt în toată România)
    Iar atitudinea ta, este simptomatică și este vizibilă pe toate planurile în societate.
    AVEM SUV, AVEM DREPTURI SPECIALE!

    Tu te crezi îndreptățită să încalci o regulă!? Să blochezi o trecere de pietoni?! Serios? De ce? Te crezi o „Importantă”???
    Dacă doar 10% din conducătorii auto fac ce faci tu, orașul devine pentru pietoni, o pistă cu obstacole. De ex. un hadicapat fizic în cărucior, o femeie cu un copil în cărucior, pe unde ar fi putut să treacă?
    Și încă ceva … nici odată nu vor fi destule parcări în centrul orașului! Este imposibil! Și așa cum este acum, Centrul a devenit un mare depozit de mașini, între orele 8 și 18. Absurd!
    O mare parte din șoferi, AU PRETENȚIA să „intre cu mașina” acolo unde cică „au treabă”. Și tu faci parte din grupa ăsta de tupeiști/ste. Rușine să-ți fie! O arogantă și o nesimțită! Și ști de ce? Fiindcă, dacă nu ești un facke, și ești pe bune cea care a parcat, atunci îndrăzneala de care dai dovadă este o maifestare exemplară de obrăznicie și aroganță crasă. Și te rog să crezi, că nu este vorba de invidie. Că tu ai ceva ce eu nu am. Nu te invidiez pentru mașina ce o parchezi fraudulos pe unde apuci. Putea fi din partea mea și o Dacie din anii 80. Este atitudinea ta care revoltă, … NESIMȚITO!!!

    +11 voturi
    +1
    -1
  6. esti o tpa tulburata rau de sentimente! are legatura cu Romania si cu respectul pentru tara ta foarte mult!mai trebuie sa si intelegi asta,numai ca primul cuvant din titlu ti se potriveste ca o manusa.respect?tu nu ai respect pentru nimic! sa faca bine? cine?altii. tu ai rasplatit binele cu rau si inca mare rau!culegi ce ai semanat si vei culege in continuare!nu se poate discuta despre frustari decat daca esti o paranoica!daca vreodata mai reusesti sa judeci limpede cat de cat,mediteaza putin la faptele tale,analizeazati putin trecutul,viata ta,faptele si vei vedea cine esti cu adevarat!vocabular? la fel cand prinzi un monement de sinceritate cu tine analizeazate si vezi ce vocabul ai tu!asa ca tu nu poti da sfatfuri nimanui eventual de rautate si exemple de neurmat!

   +5 voturi
   +1
   -1
  7. Decat sa fiu o viață întreagă o frustrată care are treabă cu unu si altul unde își lasă mașina și ce face, mai bine „nesimțită”. Dar cum spuneam cei care jignesc nu au cum sa dea dovada de prea multă educație. Si daca aveam Dacia 1300, tot acolo parcam, pebtru ca nu am gasot loc de parcare și era o urgență. Nu are nici o treabă „faptele mele” si „trecutul” cu ce vorbim noi aici. Un exemplu de nerespect față de țara noastră este delapidarea, fapt care nu afectează 2-3-5-6 cetățeni, ci pe toți care plătesc taxe și impozite către stat. In ceea ce privește vocabularul meu, nu cred că am de ce să imi fac griji. Iar dacă e vorba de paranoie, chiar inteleg ce fel de oameni se apucă să comenteze aici. Nu inteleg despre ce facke vorbiți?….mi-am dat numele real, nu a unor personaje din povești. Respectul față de România, il dovedești in alte moduri. Cum spuneam, am gresit, am fost sancționată. Am terminat poveste! Cred că ați înțeles greșit, nu imi cer prin acest mesaj scuze, am vrut doar sa se lămurească „problema” si sa se termine cu discuțiile pe marginea subiectului.

   --8 voturi
   +1
   -1
   • Bine că acum înțelegem mai bine că ești de fapt cine ne arăți prin comportament și comunicare. 🙂

    Nu este vorba de loc de frustrare. Este vorba de atitudine civică și de cetățean al comunității în care trăiesc. Doar atât! Fiindcă nu încerc să educ pe nimeni. Nu ai cei 7 ani de acasă? Asta este! Ei o să-ți lipsească toată viața. În primul rând fiindcă, văd printre rânduri, nu numai că recunoști că ești vinovată, dar mai și sari cu „clanța” și tu te erijezi în moralistă. Cred că nu era cazul în situația de față. Dar probabil nu înțelegi că te incriminezi și mai mult.
    „Urgența” nu te scutește de responsabilitate. Nici asta nu înțelegi. Toți avem urgențe, dar asta nu înseamnă că „Ni se rupe de toți! Mă prinde plătesc amenda și gata. Am de unde!
    Văd că nu înțelegi de loc că doar fiindcă poți, înseamnă că îi și persiflezi pe toți concetățenii tăi, prin atitudine. Aroganto!
    Cât despre vocabular meu, nu-mi retrag cuvintele, din moment ce ele definesc exact ce simt față de „logica” de care dai dovadă. În consecință îmi mențin apostrofarea anterioară.

    Ești definitiv o NESIMȚITĂ! … cu tot cu numele tău adevărat. Că nu face doi bani „curajul” tău. Nu este curaj, … este doar o aroganță obraznică.

    +6 voturi
    +1
    -1
  8. Cum spuneam, mai bine o „nesimțită” și o „arogantă” sinceră de altfel, decât ultima frustrată! 😂😂😂 La fel cum nici părerea ta, nu valorează absolut nimic pentru mine! 😊 Reacția mea, cum spuneam mai sus, nu e nici scuză, nici curaj. Nu vreau să demonstrez nimic prin această reacție! Și acesta va fii ultimul mesaj! O zi frumoasă!

   --7 voturi
   +1
   -1
   • Tu încă nu ai realizat că la „Accesorii” odată cu achiziționarea Mazdei, fabricantul nu a introdus și ceea ce tu dai dovadă că-ți lipsește cu dessăvârșire! Deșteptăciunea și bunul simț, nu se pot cumpăra. Din păcate! … pentru voi ce o demonstrați zi de zi peste tot în comunitatea noastră. 🙂

    Pentru cultura ta generală te rog încercă să penetrezi însemnătatea proverbelor „De tăceai, deștept rămâneai!” și „Gura bate curul!”

    +8 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.