duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Nesimțire „veșnică”. Au transformat o parte din cimitirul Aradul Nou într-un morman de gunoi

  de Tomck@t | 14 mai 2019, 11:14 AM | Știri Arad

  0

  Niște cetățeni neidentificați au considerat că punctul de colectare a gunoiului VEGETAL din cimitirul „Mureşel” din Aradul Nou este totuna cu groapa de gunoi „cu de toate” și au aruncat acolo cu nonșalanță toate deșeurile menajere și de uz casnic pe care le-au avut de aruncat. Doze de bere și de suc, cutii de spray, plase de rafie, saci de cărbune (rămase, probabil, de la 1 Mai), globuri de Crăciun (!) sau până și o hotă defectă… pe toate astea le-au aruncat pe jos în cimitir, pur și simplu, la nici un metru de un loc de veci.

  Lângă acest loc destinat gunoiului vegetal există și o pubelă pentru PET-uri în care, deși era umplută, ar mai fi încăput câteva deșeuri din plastic. Însă nesimțițul/a (sau nesimțiții) care a aruncat în jurul pubelei toate acele gunoaie, firește, nici nu s-a mai gândit să sorteze PET-urile de care n-a mai avut nevoie, aruncându-le laolaltă cu deșeurile enumerate mai sus.

  Mizeria lăsată în cimitir a fost găsită de angajaţi ai societăţii Gospodărirea Comunală la începutul acestei săptămâni, iar pozele au fost urcate pe pagina de Facebook a Primăriei.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.