sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Nepregătiți și naivi! Zeci de oameni au fost salvați de slavamontiști în ultimele 24 de ore

  de - | 14 august 2022, 4:56 PM | Naţional

  0

  (foto: Salvamont Bușteni Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/43-de-oameni-salvati-de-pe-munte-intr-o-singura-zi-salvamont-busteni-oamenii-vin-nepregatiti-neantrenati-si-nu-stiu-unde-merg-2047507 Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.)

  Vacanța se poate transforma în tragedie dacă ne aventurăm la munte nepregătiți, atrag atenția salvamontiștii. Au avut 31 intervenții în ultimele 24 de ore numai în zona Bucegi, iar 43 de oameni au fost salvați. Volume 0%

  Un grup, în care se aflau și doi copii de 11 ani, s-a rătăcit pe munte. Pornise pe un traseu greu, despre care avea informații puține, luate de pe internet. La Bușteni, un bărbat a cerut ajutorul salvamontiștilor pe motiv că era epuizat fizic. În loc să stea la coadă la telecabină pentru a coborî de pe munte, bărbatul a luat-o pe jos. La mijlocul distanței și-a dat seama că nu mai poate și a sunat după ajutor.

  Citește mai mult la: digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.