NEMAIPOMENIT! Irakul și-a deschis o ambasadă la negru în Sebiș!

  de Lucian Valeriu | 9 martie 2015, 12:02 PM | Sebiş | Strada

  1

  Breaking News! N-o să-ți vină să crezi! Spectaculos! Senzațional! Exclusiv! Apasă aici! Așa ceva nu se poate! Nemaipomenit! N-ai curaj să intri! Să-mi bag picioarele!…
  Statul Irak… un stat cu probleme, după cum se știe… și-a deschis o ambasadă cum a putut și el… așa… într-o casă oarecare (sau poate doar pentru noi „oarecare”) în orășelul lui Feieș. La negru – într-o primă fază – că așa încep marile revoluții. Negru cu galben!
  Cum în Sebiș, după cum orice găină știe, nu mișcă nimic fără aprobarea lui Feieș, să deducem că primarul-mogul s-a săturat de calitățile administrative pe care le tot îmbracă de când era pionier și s-a gândit ca, după pensie, să se facă ayatollah?! Că ne putem aștepta ca Sebișul să devină un bastion al diplomației arabe în teritoriu?… Că a început Jihadul și acolo?…
  Sau e doar o metaforă a felului în care arată… e gospodărit și condus orășelul?… ceea ce ar fi prea banal!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.