vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Neil Fingleton, gigantul din „Game of Thrones”, a murit la 36 de ani

  de - | 28 februarie 2017, 8:26 AM | Internaţional

  0

  Neil Fingleton, gigantul Mag the Mighty din distribuția celebrei serii de televiziune „Game of Thrones” („Urzeala tronurilor”) a decedat la vârsta de 36 de ani, informează Digi24, citând agenția de știri EFE.

  Neil Gingleton a murit sâmbătă din cauza insuficienței cardiace, potrivit cotidianului The Guardian care citează un comunicat publicat duminică pe pagina de Facebook a grupului Tall Persons Club (Clubul Persoanelor Înalte) din Marea Britanie, relatează Agerpres.

  Neil Fingleton, care măsura 2,33 metri, a devenit în 2007 cel mai înalt om din Marea Britanie după ce l-a depășit pe Chris Greener (2,29 metri), cunoscut drept cel mai înalt om din Europa.

  Actorul a murit în orașul său natal din Durham, unde s-a născut la 18 decembrie 1980, mai arată sursa citată.

  Sursa foto: Fox News

  Sursa foto: Fox News

  Pe lângă rolul din „Game of Thrones”, Neil Fingleton a jucat și în alte filme precum „X-Men: First Class” (2011), „47 Ronin” (2013) și „Jupiter Ascending” (2015).

  Jucător de baschet profesionist, Fingleton a participat timp de mai multe sezoane la meciurile echipelor spaniole Illescas și Ciudad Real, dar și în liga universitară din Statele Unite, în echipa Universității North Carolina, însă nu a ajuns în NBA.

  Surse foto: CBC News, Fox News

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.