marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Negocieri la Atrium Mall! Două noi mari branduri. Tocmai din Dubai…

  de Lucian Dănilă | 28 februarie 2017, 3:16 PM | Pamflet | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Se simte miros de primăvară. Aseară am ales să mă plimb prin mall, Atrium Mall, în detrimentul unei plimbări pe centru. Am tot vizitat în ultimul timp centrul comercial de lângă gară și practic nu mai aveam ce vedea nou.

  Oarecum somnoros după un weekend de Oscar, și înaintea zilei mele de naștere care de fapt nu e, meritam să mă cinstesc cu o cafea. Sus la Mercato.

  – Bună seara, vă aduc un meniu? – mi s-a adresat ospătărița.

  – Nu, mulțumesc, un espresso vreau, fără lapte.

  Deci comanda era făcută, dar brusc la masă îmi apare o altă persoană. Un țigănel. Spun țigănel pentru că așa își spunea el, ca să nu mă încurc în tot felul de atribute gen rrom, etc. Era un copil, slab, într-un costum bleumarin și cu pantofi puțin ascuțiți. Cred că reușiți să-l vizualizați. Dacă îl veți întâlni peste 4-5 ani va avea și mustață 😉

  – Frate, vrei un parfum? Așa m-a interpelat țigănelul.

  Nu vreau frate”, i-am răspuns eu pe limba lui. Nu cea țigănească, ci cea de abordare. S-a întors puțin spre stânga ca să plece la alți posibili clienți, moment în care am văzut ambalajele parfurmurilor. Mă distra denumirea acestora și l-am rechemat la masă.

  „Hai să văd frate ce parfumuri ai acolo”, i-am spus, moment în care a revenit la masa la care încă îmi așteptam cafeaua. Le-a așezat pe masă și pe unul dintre ele scria „VERCAGE”, iar pe celălalt, pentru dame, „COOC CHENAL” :). Amândouă aveau caracterele pe care le folosesc brandurile Versace și Coco Chanel.

  Păi frate, dar ce facem acum. Din astea vrei tu să îmi vinzi. Vercage? Cooc chenal? Păi ce sunt astea, PLIMA și ADIBAS?”, l-am întrebat pe micul afacerist ambulant.

  Răspunsul său, fabulos: „Frate, sunt originale, de la mama lor. Mama mea e în Dubai, vinde haine țigănești. De acolo sunt și parfumurile. Sunt Versace și Coco Chanel, dar acolo așa le zice cum scrie pe ele”. Nu a fost simpatic?

  Și atunci am trecut la cea palpitantă parte: negocierea. „Cât vrei pe ele?”, l-am întrebat, iar răspunsul a venit imediat. „Uite, amândouă la o sută de lei. Le vrei?”, a stabilit micul om de afaceri. Nu am acceptat, era evident, iar țigănelul a simțit și flerul său de negociator înnăscut l-a făcut să meargă mai departe.

  „E mult 100? Bine frate, nu dai 100, dar spune cât vrei tu să dai”, a continuat el, la care i-am răspuns repede și sec „5 lei”.

  S-a enervat rău: „Auzi frate, eu nu te-am luat la mișto. Eu ți-am zis că-s originale”, și a plecat înjurându-mă puțin printre dinți.

  Și uite așa am refuzat să cumpăr cele două produse la la noile branduri din Atrium Mall, Vercage și Cooc Chenal. Branduri sosite tocmai din Dubai, la pachet cu hainele țigănești.

  Nu le căutați prin mall. Vă găsesc ele pe dumneavoastră…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aradul este un oras mort din pacate si va fi si mai rau daca autostrada se termina spre Deva. Nu va mai opri nimeni aici .
   Cineva in Kaufland vroia sa ia o cutie de trufe de ciocolata la copil si tatal i-a taiat-o scurt: ce faci nu vezi cat e? Mai bine luam un pui si mancam toti trei toata saptamana de banii astia…. ca si cu pizza lui falca

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.