miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Neatenție în trafic în prag de sărbători! Cel puțin nouă accidente au avut loc pe autostrada ce leagă Budapesta de Szeged

  de Andreea Daniela B. | 23 decembrie 2022, 4:19 PM | Internaţional | Topic special

  1

  (foto: Fotografie cu rol ilustrativ)

  Toată lumea se grabește, iar în trafic e o agitație continuă, indiferent de rutele pe care circulăm. Cu toate că suntem obișnuiți deja cu traficul infernal din preajma sărbătorilor parca, mai mult ca niciodată, se întâmplă nenumărate accidente.

  De exemplu, în urmă cu puțin timp am fost anunțați că pe autostrada care leagă Budapesta de Szeged, sensul de mers spre România, au fost cel puțin nouă accidente în ultimele ore, traficul fiind afectat din toate punctele de vedere, mai ales în ceea ce privește ambuteiajele, formându-se cozi pe zeci de kilometri.

  Reamintim și că la vamă au fost cozi, ceea ce înseamnă că timpii de așteptare au fost mai ridicați, în special din cauza faptului că mulți români vin acasă de sărbători și prea puțini au reușit să plece din timp din țările în care locuiesc. Astăzi, conform site-ului Poliției de frontieră, la vamă nu este prea mare aglomerația, timpul de așteptare de la Nădlac și Nădlac II fiind de aproximativ jumătate de oră, fiind deschise în total 13 artere pe sensul de intrare în țară. Din păcate, acest lucru se va schimba, cel mai probabil, în momentul în care se va elibera drumul și toate autoturismele blocate pe autostradă își vor face cale spre granița cu România.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Aș spune, mai repede, că aroganța și nesimțirea conaționalilor noștri, generează accidente, mai mult decât graba…
   Pt că poți fi grabit, dar dacă ȚI CONT ȘI DE CEILALȚI, respectåndu-le și drepturile lor, fără să te crezi „buricul lumii”, căruia nu i se aplică nici o regulă, dar care poate face morală și da lecții la toți, vă garantez că nu ar fi atâtea accidente GENERATE DE ROMÂNI ! 🤔
   Pt că și cei din Vest (nemții, olandezii, etc.) circulă cu viteză și sunt grăbiți, DAR SE RESPECTĂ RECIPROC …!!! 😉
   PS:
   1. Mă uit la „disperații” care dau „flash” -uri pe Autostradă, de la distanță (de parcă li s-ar fi blocat piciorul pe accelerație sau le-ar naște nevasta), dar, la rândul lor, după ce termină depăsirea NU REVIN PE BANDA 1 (de parcă mama și tata ar fi cumpărat BANDA 2 DOAR PT EI ?!), blocându-i pe cei care le vin din spate cu viteză mai mare ca a lor. 😠
   2. Observ tot mai des că nesimțitea în trafic a romånilor întorși „din strâinătățuri” este, în general, MULT MAI MARE CA A CELOR AUTOHTONI (parcă, niștre frustrați obligați să respecte REGULILE STRICTE de afară – datorită amenzilor f. mari – îsi „refulează” frustrarile și imbecilitatea, pe tăråmurile natale, pt că, „vezi Doamne”, aici „se poate…” 😡).

   +5 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.