luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  „Natură și etnografie” – expoziție de fotografie Foto Club Arad la Conacul „Sfântul Sava Brancovici” din Ineu

  de Tomck@t | 30 aprilie 2021, 1:31 PM | Cultură

  0

  Asociația Foto Club Arad anunță că sâmbătă, 8 mai 2021, ora 16, va avea loc vernisarea expoziției de fotografie „Natură și etnografie” la Conacul „Sfântul Sava Brancovici” din Ineu.

  Vor fi prezentate 40 de imagini realizate de către o parte dintre artiștii foto clubului și anume 10 autori: Boran Octavian Mircea, Ciocan Alexandru, Creștin Călin, Despotov Danijela, Filip Ovidiu, Iolu Octavian, Niță Brighita, Rotaru Filip, Șerban Tunde și Szentes Monica.

  Temele și subiectele surprinse în imagini încearcă să surprindă diverse aspecte din viața satului românesc: oameni, locuri, peisaje, îndeletniciri. Fotografiile expuse sunt alese de către Comisia Artistică a foto clubului.

  Expoziția poate fi vizitată și admirată timp de aproximativ o lună, începând cu data de 8 mai. Totodată, fotografiile și imagini de la locul salonului de fotografie vor putea fi vizualizate după această dată și pe site-ul www.fotoclubarad.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.