duminicã, 26 mai, 2024

Special Arad Logo

  Naționala Bulgariei, implicată într-un accident rutier grav. Unul dintre jucători a fost transportat la spital

  de Special Arad | 11 iunie 2022, 11:38 AM | Sport

  0

  (foto: DigiSport)

  Jucătorii naționalei de fotbal a Bulgariei au fost implicați într-un accident rutier grav, vineri seară, în Georgia. Unul dintre fotbaliști, Todorov Nedelev, a fost rănit serios și a fost transportat de urgență la spital.

  Conform sportal.bg, incidentul a avut loc pe drumul de la aeroport către hotelul unde jucătorii ar fi urmat să fie cazați, pentru partida contra gruzinilor de duminică, din Liga Națiunilor.

  Fotbaliștii au fost împărțiți în două autocare, conform normelor UEFA. Acestea circulau unul în spatele celuilalt, cu viteză mare. La un moment dat, șoferul primului autobuz a frânat brusc pentru a evita o mașină care s-a oprit brusc, iar cel de-al doilea șofer nu a avut reacție și a intrat în spatele autobuzului vecin.

  Impactul a fost atât de dur, încât Teodor Nedelev a fost rănit serios de cioburile parbrizului, fiind scos plin de sânge din autocar. Acesta a fost transportat de urgență la spital.

  Restul jucătorilor și a staff-ului sunt în singuranță, însă au fost îngroziți de imaginile cu colegul lor însângerat. Poliția locală a deschis o anchetă în acest caz.

  Un autobuz s-a oprit, celălalt s-a izbit. Doar Nedelev a fost rănit și dus la spital. Geamurile au fost sparte, iar el a fost rănit. Medicul este cu el la spital. Vor avea grijă de el”, a spus Membru al Comitetului Executiv al federației din Bulgaria.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.