sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  „Nasty” – un documentar despre Ilie Năstase va avea premiera în 16 aprilie în toate cinematografele din ţară

  de - | 5 martie 2024, 9:27 AM | Cultură | Sport

  0

  „Nasty”, un film documentar care aduce în prim-plan biografia legendarului tenismen Ilie Năstase, va fi disponibil în cinematografele din toată ţara începând din 16 aprilie.

  Filmul regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu şi Tudor D. Popescu explorează viaţa şi cariera primului număr 1 din istoria clasamentului ATP, precum şi controversele care l-au înconjurat şi amprenta sa asupra lumii tenisului mondial.

  Potrivit site-ului Culturaladuba.ro, documentarul va prezenta imagini de arhivă cu renumitul sportiv român şi interviuri exclusive cu personalităţi marcante din lumea sportului, precum Rafael Nadal, Bjorn Borg, Jimmy Connors, Nadia Comăneci şi Boris Becker, care prin declaraţiile lor oferă o perspectivă asupra carierei şi personalităţii complexe a lui Năstase.

  O parte interesantă a documentarului va fi un interviu cu Phil Knight, co-fondatorul Nike, care va dezvălui detalii despre contractul istoric semnat cu Ilie Năstase în 1972, făcându-l primul sportiv profesionist reprezentat de celebrul brand.

  Regizorul şi producătorul filmului, Tudor Giurgiu, a spus că s-a lucrat la film timp de cinci ani.

  Sursa: ebihoreanul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.