„Nașul” care definește adevărata imagine a CFR-ului. În stația Milova un călător este bătut cu bestialitate de un controlor, un bărbat și o femeie!

  de Alin Olteanu | 13 februarie 2018, 12:45 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  12

  Nu mai puțin de 5 persoane ne-au trimis filmul acesta. „Publicati-l și voi, l-a pus cineva pe Facebook, să vadă toată lumea cum se comportă un angajat al CFR-ului cu un client”…

  Într-adevăr, se poate observa din imagini că, din tren, niște indivizi dau jos un călător care pare sub influența alcoolului. Acesta se ridică, pare că vrea să lovească pe cineva care nu-l lasă să urce. Într-adevăr i se opune „nașul”… Mare controlor de tren îl împinge și se dă jos la el să arate tuturor călătorilor cum stă treaba cu CFR-ul!

  Și începe să-i dea… și coboară încă un bărbat și o femeie, doi care dau și ei… cu pumnii și picioarele… și, domnilor, asta e România secoului XXI.

  Fără alte comentarii, priviți și cutremurați-vă!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sociopaţii nu ştiu ce înseamnă ruşinea, nu se simt niciodată vinovaţi de nimic şi nici nu au avut vreodată remuşcări. Creierul lor a blocat efectiv procesarea unor astfel de sentimente. Asta le permite , să ameninţe oamenii din jurul lor sau să le facă rău fără să stea pe gânduri.

   +4 voturi
   +1
   -1
  2. ba mai mereti incolo, toti destepti si opinati.
   ala probabil n-avea bilet, era sub influenta alcoolului (sau a altor substante), si a facut si bahaos in tren (posibil cu duduia de a coborat sa-l faca pres).

   cei vinovati pentru lovire sa plateasca (inclusiv nasul), dar uitati-va atenti : dupa ce a fost dat jos, el a lansat prima bucata intre timp ce incerca sa urce inapoi.

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.