miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Naiul lui Gheorghe Zamfir a fermecat arădenii la Teatrul de Vară!

  de Lucian Dănilă | 7 august 2014, 1:14 PM | Cultură | Știri Arad

  0

  Gheorghe Zamfir a revenit la Arad după ceva mai bine de 20 de ani. „Regele naiului” a cântat ultima dată în orașul nostru după Revoluția din 1989 și, aseară, a făcut-o din nou, și din nou extraordinar.

  S-au adunat peste o mie de oameni, mai mulți chiar ca la acea sindrofie de pe ștrand, din urmă cu o lună. Acum însă au venit să asculte, să vadă, să simtă… Și au avut ce. Gheorghe Zamfir a arătat de ce a fost și este cel mai bun naist al lumii. Și, mai mult, a cântat chiar și vocal, alături de formația sa de profesioniști ai muzicii.

  „Noi nu am venit de niciunde. Noi suntem aici dintotdeauna. Suntem singurul popor din lume care nu am venit de niciunde ci am fost dintotdeauna aici”, așa a început Zamfir spectacolul în aplauzele tuturor celor prezenți. Apoi, când și-a terminat cuvintele, a dat liber naiului. Și a făcut-o la mare artă…

  În lunga sa carieră, Zamfir a vândut peste 120 milioane de discuri și are peste 160 de albume înregistrate și a caștigat 90 de discuri de aur și platină. Este singurul artist român care a câștigat două discuri de aur în Statele Unite și un disc de aur în Ungaria.

  IMG_9881

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.