Nădlacul este blocat! Șoferii care vor să treacă granița trebuie să se „înarmeze” cu răbdare de câteva ore!

  de Marius Man | 24 octombrie 2017, 10:39 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Știri Arad. Coadă de aproximativ 18 kilometri la granița de vest a României, la Nădlac. Din cauza unor restricții de circulație impuse de autoritățile din Ungaria în zilele de sâmbătă, duminică și luni, la Nădlac, și pe Autostradă și pe Drumul Național 7 C, s-au format cozi imense, tirurile având interzisă, în perioada amintită, intrarea pe teritoriul Ungariei.

  Cicrulația a fost deblocată în noaptea de luni spre marți, însă autoritățile vamale fac față cu greu traficului, în unele locuri tirurile fiind chiar pe două rânduri.

   

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.