vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Na, asta da parcare de duminică! Și ce simț al anticipației… (FOTO)

  de Special Arad | 27 septembrie 2015, 9:53 PM | Știri Arad

  4

  Știri Arad. Am văzut-o și pe asta. După ce zilnic ne este dat să vedem prin orașul nostru, cultural, zeci de mașini parcate aiurea, pe treceri de pietoni, pe spații verzi, pe piste de biciclete, astăzi am văzut una care ne-a marcat seara. Duminică seara…

  Un tip destul de corpolent – care evident că se va supăra când își va vedea mașina vedetă pe online – era grăbit să ajungă la restaurant. Unul destul de cunoscut de pe strada Nicolae Bălcescu. Și nu e „Transi”, că-i pe Bulevard… Atât de grăbit era încât, vâzând că nu are loc de parcare chiar în fața ușii localului, s-a gândit că își vrea mașina pe aproape. S-a fâțâit puțin în intersecția cu Bulevardul Revoluției, a vrut la dreapta, ba chiar a virat apoi la stânga – dar era interzis, și, probabil bulversat puțin, a luat-o înainte. Vorba aia, a americanilor Go ahead…

  Și ghici unde a ajuns. În Piața Avram Iancu. A oprit, a ieșit din mașină, el și încă două doamne, a apăsat pe bumb și a încheiat povestea așa… Mașina acolo a rămas.

  Ăsta da simț de anticipație. Sau poate e foarte informat omul. Ghiță Falcă chiar a pus-o de un proiect în Piața Avram Iancu. Unul cu piramidă și cu parcare subterană. Da, subterană, nu supraterană așa cum tocmai a crezut șoferul mașinii din imagine.

  Iar până apare parcarea aia va mai curge multă apă pe Mureșul dorit navigabil, asta dacă nu ni se duc banii publici pe apa sâmbetei în marele proiect lansat aseară în Uzina de Vagoane.

  Sperăm să nu-i stricăm pofta de mâncare posesorului mașinii Audi din imagine. Nu de alta, dar prețurile nu sunt deloc lesne la localul pe care l-a ales. Și ar fi păcat să arunce banii aiurea. O fac alții destul.

  IMG_0427

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.