luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A murit Cedric Daniels, alias Lance Reddick, actorul cunoscut pentru rolul din celebrul serial „The Wire”. Avea 60 de ani

  de Redacția Special Arad | 18 martie 2023, 9:05 AM | Internaţional

  0

  (foto: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia Images)

  Lance Reddick, actor cunoscut pentru rolul Cedric Daniels din The Wire, dar și în Fringe și franciza John Wick, a murit la vârsta de 60 de ani din cauze naturale, relatează The Guardian.Reprezentantul său a confirmat că a murit din cauze naturale la domiciliul său din Los Angeles.

  Cel mai cunoscut rol al lui Reddick a fost interpretarea locotenentului de poliție din Cedric Daniels în drama HBO The Wire.

  Într-un interviu din 2019, el s-a referit la acest rol drept „o bucată emblematică din istorie” și că se simțea „foarte norocos și mândru de munca pe care a făcut-o”, în contextul în care serialul avea o distribuție destul de mare de persoane de culoare într-o perioadă în care televiziunea era încă acaparată de persoane albe.

  El urmează să apară și în spin-offul John Wick, Ballerina, cu Ana de Armas.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.