Mureșul a crescut și o dată cu el au „crescut” și gunoaiele de pe albia râului, în Arad

  de Raluca Medeleanu | 14 mai 2019, 10:19 AM | Recomandările editorilor | Strada

  0

  Un arădean care se plimba pe albia râului Mureș a avut parte de o priveliște nu chiar plăcută când a privit chiar spre mal. Zeci și zeci de gunoaie, majoritatea sticle de plastic și-au găsit „iatacul” acolo, fiind evident aduse de ape o dată cu numeroasele ploi care s-au așternut peste oraș în ultima perioadă.

  Bărbatul a postat fotografiile pe Facebook în speranța ca cineva să ia măsurile necesare și să curețe zona.

  „Poate se sesizează cineva… Așa arăta râul Mureș în Arad după ultimele ploi”, scrie arădeanul.

  Că o fi reprezentanții Apelor Române, care în mod normal sunt cei responsabili de curățarea Mureșului, sau că o fi vreun grup de voluntari binevoitori care iubesc natura, noi sperăm la rândul nostru ca cineva să se autosesizeze.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.