vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Muncitorii de la Retim, chemați în ajutor să curețe mizeria de la PTF Nădlac I făcută de oamenii veniți în țară

  În această dimineață, la punctul de trecere a frontierei Nădlac I a început o acțiune de igienizare cauzată de mizeria dezastruoasă pe care au lăsat-o în urma lor oamenii care au intrat în țară zilele trecute.

  Astfel, administrația PTF Nădlac a apelat ieri la firma Retim pentru ajutor, iar la fața locului s-au deplasat astăzi echipajele de curățenie a companiei care și la această oră încă fac curat, urmând să continuie acțiunea de igienizare și mâine. Imaginile care însoțesc articolul au fost făcute în timpul acțiunii.

  Cristian Cicălău – coordonatorul Retim – a declarat pentru Special Arad că deși au fost aduși mai mulți recipienți pentru aruncarea gunoiului, lumea nu respectă curățenia și preferă să aleagă „varianta mai comodă”, adică să azvârle direct pe jos paharele de unică folosință, șervețelele sau folia de la alimentele pe care le consumă în timpul în care așteaptă.

  În ceea ce privește fluxul de trafic, astăzi este mai degajat, la această oră nu sunt raportate cozi mari, timpul de așteptare fiind de 20 de minute.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pai cand te tin aia cu orele acolo ce dracu sa faci? Toalete nu,cosuri de gunoi golite nu,un aparat de cafea si suc nu…
   A plecat fratele meu din UK cu masina si pana in Austria absolut nici un control. Liber!!! La intrare in Austria 10 minute control documente….acuma comparati cu Nadlac si dati vina pe diaspora…
   La intrare in Austria i-au spus fratelui meu ca daca ramane in tara trebuie sa furnizeze o adresa si sa se autoizoleze 14 zile…daca mergea in Romania il luau cu jandarmii si-l bagau in ceva pensiune la gramada cu altii,sa faca curu mare ceva patroni liberali….vedeti diferenta? Tot diaspora e vinovata?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.