duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Mult prea devreme! Moga Oana a plecat, la o vârstă mult prea fragedă, spre o lume mai bună

  de Andreea Daniela B. | 23 decembrie 2021, 5:39 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  (foto: Facebook)

  Moga Oana, pentru unii doar un nume, pentru alții o colegă, iar pentru copiii cu autism o prietenă. Oana a făcut parte din familia Centrului de Consiliere pentru copiii cu autism din Arad și a ajutat copiii care aveau nevoie de ea. Din păcate, mult prea devreme, tânăra a plecat de lângă familie și de lângă apropiați, dar și de lângă Vlad, iubitul ei. Moartea acesteia, care a survenit la doar 31 de ani, i-a lăsat înmărmuriți pe toți, iar de acum va rămâne un gol în sufletul tuturor celor care o cunoșteau.

  Cu o imensă tristețe anunțăm trecerea în neființă a colegei Moga Oana. În aceste momente grele suntem alături de familia îndurerată! Priveghiul va avea loc în această seară la orele 19, la capela din orașul Ineu iar înmormântarea va avea loc mâine la orele 12″, transmit reprezentanții Centrului de Consiliere si Asistență Specializată pentru copiii cu TSA Arad.

  Suntem înmărmuriți de dispariția ta fulgerătoare, draga noastră Oana! Dumnezeu să te poarte în Lumină! Rămâi veșnic în amintirea noastră! Sincere condoleanțe familiei!”, au spus cei de la DGASPC Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.