sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mr.Bean a străbătut Londra cu mașina sa specială, celebrând 25 de ani

  de - | 6 septembrie 2015, 3:55 PM | Internaţional | Video

  0

  Celebrul personaj Mr. Bean împlineşte 25 de ani de existenţă. Drept urmare, actorul britanic Rowan Atkinson, cel care i-a dat viaţă, a sărbătorit acest eveniment într-un mod special.

  Celebrul personaj Mr. Bean împlineşte luna aceasta 25 de ani. Chiar dacă aniversarea este pe 25 de septembrie, actorul britanic Rowan Atkinson a vrut să marcheze încă de acum marele eveniment.

  Aşadar, „Mr. Bean” a mers în vizită la Palatul Buckingham cu deja cunoscuta lui maşină. În plus, la mica aventură a participat şi ursuleţul de pluş Teddy, prietenul de nădejde al personajului de comedie, scrie metro.co.uk.

  Rowan Atkinson, născut pe 6 ianuarie 1955, este un renumit actor de comedie britanic, devenit celebru graţie personajului Mr. Bean, pe care l-a interpretat într-un serial TV omonim.

  Serialul a cuprins 14 episoade, difuzate la televiziunea britanică între anii 1990 şi 1995 şi preluat ulterior de televiziunile din peste 200 de ţări, scrie Realitatea.net.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.