Mr. Amazing, „rozătorul”, cică un cățel de fapt, de 13.000 de dolari. Nu ai să te miri cine a dat atâția bani pe el…

  de Special Arad | 13 septembrie 2014, 2:59 PM | Animal Special | Monden

  0

  Casa ei s-a transformat într-o mică Grădina Zoologică, având acasă nu mai puțin de șase câini și două pisici. Vedeta despre care vorbim tocmai și-a mai cumpărat un cățel, un Pomeranian alb, pe care a plătit nu mai puțin de 13.000 de dolari, scrie Agenția de Presă Mondenă.

  Mr. Amazing este numele celui mai nou patruped al lui Paris Hilton. Cățelul, care a fost cumpărat de Paris în această săptămână, face parte din rasa Pomeranian și costa o mică avere. Paris a plătit pentru patrupedul în vârsta de cinci luni nu mai puțin de 13.000 de dolari, o sumă cu care alți oameni și-ar fi cumpărat o mașină.

  Mr. Amazing face parte din rasa celor mai mici câini din lume, aceștia putând încăpea cu ușurință într-o ceașcă de ceai. Mr. Amazing cântărește doar 0,9 kilograme în acest moment, însă când va înainta în vârstă poate ajunge să cântărească chiar și 2 kilograme.

  paris-hilton

  paris-hilton-dogs

                                                                 “Haita” de caini a lui Paris Hilton

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.