Motorola Moto G72 este oficial, camera și afișajul sunt punctele forte

  de Special Arad | 20 October 2022, 8:46 AM | IT

  0

  Zvonurile din ultimele zile s-au dovedit corecte și compania Motorola a prezentat oficial noul telefon Moto G72. Este un smartphone de gamă medie cu siguranță interesant, care va fi disponibil inițial doar pe piața din India, dar al cărui debut internațional este departe de a fi exclus.

  Pe de altă parte, Motorola Moto G72 este, fără îndoială, demn de atenția mai ales că oferă unele specificații și caracteristici foarte bune în unele sectoare specifice. Cel mai frapant element al fișei tehnice la Motorola Moto G72 este, fără îndoială, ecranul său de 6,55 inch (16,64 cm) FullHD+ (2.460 x 1.080), cu suport pentru rata de reîmprospătare de 120 Hz. Dar mai presus de toate, este vorba despre un ecran capabil să ofere suport pentru tehnologia HDR10+. Nivelul de luminozitate este de asemenea bun, poate atinge un maxim cu 1.300 niți, potrivit HDBlog.

  La interior Motorola Moto G72 are un procesor octa-core MediaTek Helio G99, care garantează performanțe bune în gama medie. Pe partea de memorie găsim o singură combinație de 6GB de RAM și 128GB de memorie, mai mult decât onorabilă, iar stocarea poate fi extinsă printr-un Micro-SD.

  Un punct forte pe acest smartphone Motorola este departamentul foto. Are o cameră principală de 108 megapixeli, deși aceasta este însoțită de alte două camera cu o rezoluție mult mai mică. Este vorba despre o camera ultra-wide de 8MP și o cameră macro de 2MP. Pe scurt, sectorul fotografic este guvernat în principal de excelenta cameră de 108MP. Totuși această rezoluție ridicată nu poate fi folosită pentru videoclipuri, care ajung la maximum 1080p la 60 fps, din cauza limitărilor procesorului. Dar, și așa, această cameră este un plus considerabil dacă avem în vedere că o găsim pe telefoane premium cum ar fi Samsung Galaxy S22 Ultra și Galaxy S21 Ultra, dar și pe Samsung Galaxy A73, Xiaomi 12 Lite sau Vivo V23 Pro 5G. Specificăm că toate aceste camere de 108MP sunt fabricate de Samsung.

  Hardware-ul lui Motorola Moto G72 nu pare să aibă elemente deosebit de consumatoare de energie, motiv pentru care bateria de 5.000 mAh – cu suport pentru încărcare rapidă cu fir la 33W – ar trebui să ofere o autonomie respectabilă. În cele din urmă, de notat absența tehnologiei 5G și faptul că sistemul de operare este bazat pe Android 12. Mai mult, dar o bilă neagră pentru Motorola, smartphone-ul are garantat doar o singură actualizare majoră de software și doar 3 ani de actualizări de securitate. În cele din urmă, smartphone-ul are certificare IP52 și suita ThinkShield pentru mobil pentru o mai mare protecție a datelor.

  Motorola Moto G72 va fi disponibil la vânzare începând cu data de 12 octombrie în versiunea unică de 6/128 GB în două culori Meteorite Grey și Polar Blue. Prețul de vânzare este de 18.999 de rupii indiene, aproximativ 236 de euro la cursul actual. Cum am scris mai sus, aproape sigur acest smartphone va ajunge și pe alte piețe, inclusiv în Europa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.