sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Moscova se pregătește de confruntări stradale: Primarul a declarat ziua de luni zi nelucrătoare

  de - | 24 iunie 2023, 7:35 PM | Internaţional

  0

  Știri pe surse informează că Moscova a declarat ziua de luni zi nelucrătoare, potrivit unei declarații a primarului capitalei ruse, Serghei Sobianin, pe canalul său Telegram.

  „Pentru a minimiza riscurile, am decis, în cadrul comandamentului operațional, să declar ziua de luni zi nelucrătoare – cu excepția autorităților și întreprinderilor din ciclul continuu, a complexului de apărare și industrial și a serviciilor orașului”, se arată în declarație.

  Sobianin i-a îndemnat pe moscoviți să se abțină pe cât posibil de la deplasările în oraș. El a avertizat, de asemenea, cu privire la posibile închideri de trafic în anumite cartiere și pe drumuri.

  „Raportați la 112 în timp util despre situații anormale și incidente”, a adăugat el.

  La Moscova este în vigoare un regim de operațiuni antiteroriste. Evenimente de masă anunțate anterior au fost anulate sau amânate în oraș. Primarul i-a îndemnat pe cetățeni să rămână calmi și să aibă încredere doar în sursele oficiale de informații.

  Potrivit presei ruse, în regiunea Rostov, mercenarii Wagner dezarmează gardienii coloniilor corecționale și eliberează deținuții.

  Confruntarea dintre „wagnerieni” și armata regulată a Federației Ruse continuă. Aviația rusă lovește drumul federal M-4 din regiunea Voronej, de-a lungul căruia se deplasează luptătorii PMC Wagner. La periferia Moscovei, drumurile sunt blocate.

  Președintele rus Vladimir Putin a anunțat „trădare” și a ordonat forțelor armate ale Federației Ruse să oprească rebeliunea șefului PMC Wagner Evgheni Prigojin. Acesta din urmă a declarat în replică că niciunul dintre luptătorii săi nu se va preda.

   

  Sursa: Știri pe surse

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.