Moscova resimte sancțiunile impuse de Occident

  de Special Arad | 22 May 2022, 5:44 PM | Internaţional

  0

  Primul ministru rus, Vitali Saveliev, recunoaşte că sancţiunile internaţionale impuse Moscovei, au „rupt” structura logistică a ţării, într-un interviu acordat TASS, preluat de CNN.

  Într-un interviu acordat agenţiei de presă de stat TASS, preluat de CNN, Vitali Saveliev a declarat că Rusia este acum în situaţia în care trebuie să caute noi culoare logistice pentru comerţ.

  Sancţiunile impuse Rusiei… au rupt practic toată logistica din ţara noastră. Trebuie să căutăm noi coridoare logistice”, a afirmat Vitali Saveliev, într-un discurs susţinut în timpul unei vizite în oraşul port Astrakhan, de la Marea Caspică.

  Ministrul rus al Transporturilor a afirmat că Rusia încearcă să utilizeze rute comerciale alternative, precum coridorul de transport internaţional nord-sud (INSTC), o rută de tranzit care leagă India de ţările din Asia Centrală, Rusia şi Europa prin Iran, conform TASS.

  În luna aprilie, preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că economia Rusiei este pe cale „să se stabilizeze”, după ce a fost lovită de măsurile restrictive impuse de către Occident, după ce şi-a lansat „operaţiunea militară specială” în Ucraina.

  Sursă Adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.