joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Moș Crăciun vine și pe terenul de fotbal. Ediţia a XVI-a a competiției dedicate elevilor va avea loc luni

  de Dan Lazăr | 8 decembrie 2023, 10:57 AM | Sport | Știri Arad

  0

  În organizarea Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arad şi Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, luni, 11 decembrie, de la ora 12, în trei săli de sport din municipiu au loc jocurile din faza grupelor Cupei „Moş Crăciun” la fotbal pentru elevi născuţi 2010 şi mai mici.

  La această ediție s-au înscris un număr record de echipe 8 din municipiu și 13 din judet.

  Finalele ediţiei cu numărul 16 au loc tot luni, de la ora 15.45, în sala UAV, unde toţi copii vor fi premiaţi cu medalii şi pachete cu dulciuri oferite de… Moş Crăciun.

  „Ne bucurăm că am reuşit să organizăm a 16 a editie a Cupei Mos Crăciun, un proiect inedit pentru elevi nelegitimați, un proiect de suflet pentru şcolarii pasionaţi de sportul rege, acum mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă”, a declarat preşedintele comisiei județene, prof. Stoica Flavius.

  „Le mulțumim sponsorilor Smart House și Decathlon care au ajutat la promovarea acestui eveniment devenit tradițional”, a declarat prof. Lucian Rodica, inspector de specialitate pentru Educație fizică.

  „Mulțumim Asociației Județene de Fotbal Arad pentru premiile oferite și sprijinul acordat”, a menționat Gabriel Hărduț, președintele comisiei de copii din cadrul AJF.

  Din comisia de organizare a competiției fac parte prof. Lucian Rodica, inspector de specialitate ISJ Arad, prof.Stoica Flavius (responsabil eveniment), Gabriel Hărduţ, președintele Comisiei de Copii și Juniori AJF Arad, prof. Călin Nicoleta, prof. Bara Denisa, prof. Cîmpian Marcel, prof. Radu George, prof. Țigan Cristian, prof. Gomborș Mircea, prof. Dragoș Daniel, prof. Rotariu Daiana, prof. Arsa Emil și prof. Hărduț Corina.

  Citește și: O nouă ediție a Cupei „Moș Crăciun” la fotbal. Elevi din 17 școli vor juca cu gândul la sacul personajului în alb-roșu

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.