joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Moș Crăciun și ajutoarele în uniformă

  de Special Arad | 24 decembrie 2023, 2:06 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat IPJ Arad: De Moș Crăciun, o acțiune care a pornit din suflet, a ajuns în acest an la a V-a ediție.

  Polițiști din cadrul Biroului Rutier Arad, ajutați de prieteni și cunoscuți, cu sprijinul Arhiepiscopiei Aradului, au pornit, în săptămâna premergătoare Crăciunului, spre copiii din parohia arădeană Satu Mare. Dar nu au fost singuri, împreună cu ei era și Moș Crăciun, care și-a făcut timp să fie prezent la spectacolul pregătit de cei mici, cu ocazia marii sărbători.

  51 de suflete emoționate l-au primit pe Moș Crăciun, însoțit de polițiștii rutieri. Pentru fiecare dintre ei, ajutoarele moșului au pregătit un cadou.

  Crăciunul a fost mai frumos anul acesta, pentru copilașii din parohia Satu Mare, mulțumită colegilor noștri Andrei Pal, Ioana Banici, Cristian Pantea, Daniela Ostafi, Luciana Baltă și inițiatorul proiectului, Adrian Pater.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.