„Morții, jefuiți de bani”. După ce a murit nevinovat, un tânăr a fost jefuit în drumul de la locul accidentului la morgă

  de - | 2 iulie 2020, 9:31 PM | Naţional

  0

  (foto: Arhivă Observatorul prahovean)

  Un tânăr motociclist din judeţul Suceava a fost jefuit după ce a murit într-un accident. Până să ajungă la morgă, au dispărut bunurile motociclistului: actele, ceasul de la mână, borseta cu bani şi un lănţişor de aur de la gât, potrivit presei locale.

  „Se întâmplă în România. Şi nu ar fi primul caz când morţii sunt jefuiţi de bani şi bunuri. Lui Simion Zafiu, tânărul motociclist din Fundu Moldovei, ucis pe loc într-un accident în Miroslăveşti, i-au dispărut tot atunci actele, ceasul de la mână, borseta cu bani şi un lănţişor de aur de la gât . De la locul accidentului până la Morgă, acesta este traseul unde au dispărut bunurile motociclistului decedat. A fost jaf sub ochii oamenilor legii s-ar putea spune şi încă nimeni nu a făcut publică situaţia. Părinţilor lui Simi li s-ar fi cerut discreţie asupra jafului”, notează Stiridebucovina.ro

  Accidentul a avut loc pe 23 iunie pe drumul european E85, în localitatea Mirosloveşti din Iaşi. Din primele cercetări, poliţiştii spun că motociclistul Simion Zafiu s-ar fi angajat într-o depăşire regulamentară, moment în care a fost acroşat de şoferul unui camion ce nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers către stânga, spre o balastiera din localitate.

  Citeste mai multe AICI

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.