„Monstru extraterestru”, bombardat de armata SUA

  de Special Arad | 31 May 2014, 9:26 PM | Internaţional

  0

  Un filmuleț inedit, apărut zilele trecute pe internet și devenit viral într-un timp extrem de scurt, pare să redea momentul în care armata americană aruncă în aer ceea ce unii spun că ar fi un „monstru extraterestru”.

  Filmulețul postat pe Youtube de către „Section 51” (Secțiunea 51), o organizație care se ocupă de fenomene care ar implica OZN-uri și ființe extraterestre, se pare că ar fi fost realizat în „Area 51” (Zona 51), un perimetru al unei baze militare americane. Tot ce se petrece în interiorul acelei baze militare este strict secret și ferit de ochii publicului.

  Filmulețul, care de altfel a stârnit numeroase discuții contradictorii, pare a surprinde momentul în care armata bombardează, cu un avion de vânătoare, o chestie care seamănă cu o meduză uriașă, fiind descrisă de către cei de la „Section 51” drept un „monstru extraterestru gigant”.

  Comentariile postate pe seama filmulețului de pe Youtube sunt împărțite, mulți internauți susținând că este vorba despre un trucaj, în vreme ce pasionații de povești cu extratereștrii sunt de-a dreptul fascinați de conținut.

  Filmulețul a adunat în doar câteva zile sute de mii de vizualizări pe Youtube.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.