Monkey Business. O maimuță, prinsă cum se „droghează” cu benzină dintr-o motocicletă… | Video

  de - | 11 noiembrie 2017, 12:42 PM | Animal Special | LOL

  0

  O maimuță din India a fost filmată în timp ce fura combustibil din motociclete. Din câte se pare, animalul a dezvoltat o dependență pentru consumul de hidrocarburi, scrie digi24.ro.

  În ultimele săptămâni, comercianții thailandezi din Panipat, India, care își lăsau motocicletele într-o parcare, își găseau furtunul de alimentare atârnând, iar rezervoarele golite. Oamenii au organizat o pândă. Numai că hoțul s-a dovedit a fi… o maimuță.

  Maimuța se așeza lângă motociclete cuminte și tăcută și aștepta ca în jur să nu mai fie oameni. Când nu mai era nimeni, scotea capacul de la rezervor și începea să bea din combustibil.

  Animalul a dezvoltat așa o dependență, încât refuză să mănânce banane și nuci, dacă cineva i le oferă, potrivit reprezentantei unei organizații de voluntari. După ce golea rezervorul unei motociclete, pleca pentru câteva ore și apoi se întorcea pentru a goli rezervorul altui vehicul, scrie msn.com.

  Șe știe că inhalarea sau chiar consumarea de hidrocarburi sau alte substanțe volatile dă dependență. Experții spun că substanțele chimice din hidrocarburi, cum ar fi butanul, pot avea efectul unui drog, care durează câteva ore.

  Foto: Daily Mail

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.