Monica a dispărut! Dacă o vedeți, sunați la 112

  de Special Arad | 28 ianuarie 2022, 10:40 AM | Știri Arad

  0

  În dimineața zilei de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 8,30, COMAN MONICA, de 45 de ani, a plecat de la domiciliul său din satul Ilteu, comuna Petriș, și nu s-a mai întors.

  Semnalmente : înălţime aproximativ 170 cm, greutate 75-80 kg, faţă rotundă, ochi căprui, păr tuns scurt.

  Când a fost văzută ultima dată, femeia purta un pulover de culoare vișinie, pantaloni de trening negri și era încălțată cu papuci de casă (șlapi).

  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea femeii dispărute sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.