luni, 4 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Moneasa Extrem Race, în acest weekend în stațiunea arădeană. Piloții vor concura și noaptea!

  de Dan Lazăr | 27 august 2021, 9:09 AM | Moneasa | Sport | Știri Arad

  0

  Campionatul Regional de Endurocross al Zonei de Vest are programată prima sa etapă la acest sfârșit de săptămână, în stațiunea arădeană Moneasa. Concursul organizat de Lion Racing Team Sebiș se va desfășura în 28 și 29 august, la care vor concura clasele: MOTO-A, B ; QUAD-A și C; ATV-A și C și SSV.

  Moneasa Extrem Race 2021 va aduce un nou format de competiție structurat pe trei probe speciale, cu un traseu tehnic comun de nivel Extrem și navigatie pe GPS.

  Proba nr.1 – Va fi un traseu în formă de circuit care se va repeta de 2 ori. Traseul va avea o lungime de aproximativ 30-35 km cu obstacole naturale și un grad de dificultate ridicat.

  Proba nr.2 – Va avea un traseu de noapte pe un traseu în formă de circuit care se va repeta de 2 ori. Traseul va avea o lungime de aproximativ 20-25 km cu un traseu adaptat condițiilor de siguranță pe timp de noapte.

  Proba nr. 3 – Va fi un traseu în formă de circuit care se va repeta de 2 ori. Traseul va avea o lungime de aproximativ 20-25 km cu obstacole naturale si un grad de dificultate ridicat. Traseul va fi conceput pentru navigarea cu GPS. În timpul cursei, sportivii vor avea obligația de a oprii în dreptul unor puncte speciale de verificare aflate în interiorul traseului și marcate pe GPS, de a se fotografia în acea locație și de a continua cursa pe traseul impus de organizator.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.