Moment special: Primele meciuri de polo la bazinul din Subcetate!

  de Dan Lazăr | 29 octombrie 2019, 4:17 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Superliga Națională de polo a ajuns la faza grupelor valorice, după cele două turnee preliminare de la Brașov și Focșani. AMEFA Arad va evolua în grupa locurilor 5-8, urmând ca în prima etapă „dublă” să primească replica echipei CS Politehnica Cluj. Ambele jocuri vor avea loc la noul bazin din Subcetate, sâmbătă de la ora 18.00, respectiv duminică, de la ora 10.00.

  Cosma: „Vrem două victorii cu Clujul”

  Poloiștii arădeni au făcut de luni contactul cu noul bazin, iar impresiile nu puteau fi decât pozitive. „Normal este un bazin nou și nu putem fi decât mulțumiți. Sperăm să obținem două victorii în meciurile cu Poli Cluj”, ne-a declarat antrenorul echipei arădene, Cristian Cosma, care a adăugat că „antrenamentele și meciurile din perioada următoare le vom efectua în Subcetate”.
  În ceea ce privește lotul, AMEFA se confruntă cu o singură problemă, Palotaș suferind o entorsă la un deget de la mână, în timpul unui meci desfășurat la turneul din Focșani.
  „Va așteptăm în număr cât mai mare să facem inaugurarea acestui bazin, încununat cu victoria echipei noastre”, este îndemnul jucătorilor arădeni.

  Intrarea spectatorilor este liberă

  Proiectul Companiei Naționale de Investiții – de aproximativ 23.400.000 lei – a fost realizat în conformitate cu normele Federației Internaționale de Natație Amatoare și cuprinde un bazin de competiție (cu o dimensiune de 33,33 m x 25 m și o adâncime de 2,30 m) şi un bazin de antrenament (de 25 m x 12.5 m și o adâncime variabilă între 1,20 – 1,60 m). Cele două tribune au o capacitate totală de 400 de locuri, astfel că spectatorii sunt așteptați la acest moment special pentru poloul arădean, mai ales că intrarea este liberă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.