vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Mogyi, dar de ce? Tu știi câtă lume avea nevoie de un om ca tine? S-a stins fulgerător, aseară, la 46 de ani… (FOTO)

  Știri Arad. O veste tristă m-a cutremurat în această dimineață. Era despre Mogyi, așa cum îl știau prietenii, sau despre Rajos Nicolin Sandor, așa cum era numele lui complet sau cum era cunoscut în comunitatea facebook, acolo unde avea multe postări, toate foarte pertinente.

  L-am cunoscut prin intermediul fotbalului, Mogyi fiind un pasionat al acestui sport, un talentat portar care venea des cu noi mai ales în serile de joi, de la ora 21 de la Baza Desavoia – Bendea. Juca la „roșii” și era de un fair-play extraordinar. Am vorbit cu el de multe ori și mi-a dat mereu senzația că am în față un tip foarte cerebral, cu o gândire foarte sănătoasă.

  Avea o familie minunată, pe soția Diana și pe fiul său de 8 ani, Mark. Mogyi s-a stins aseară, fulgerător, la doar 46 de ani, chiar sub ochii soției sale Diana și a prietenei acesteia, Oana Igrețiu, cunoscută și pentru site-ul savoriurbane.ro.

  De fapt acolo am și văzut anunțul, pe contul de Facebook al Oanei Igrețiu:

  „Oana Igretiu

  4 ore ·

  Sunt socata de tragedia petrecuta ieri seara: sotul Dianei a decedat sub ochii nostri in urma unui stop cardio-respirator, la doar 46 de ani. Echipa SMURD a facut tot ce era omeneste posibil insa fara succes. Odihneste-te in pace, Mogyi ( Rajos Nicolin Sándor) draga. Sunt alaturi de Diana si de Mark.”

  Pe Facebook nu mai vedem începând de aseară nicio postare a lui Rajos Nicolin Sandor (Mogyi)… Vedem ceea ce nu ne-am fi dorit să vedem, mesaje de condoleanțe, mesaje de regret profund, mesaje care vorbesc de la sine despre omul care a fost Mogyi.

  rajos 2

  Odihnește-te în pace, Mogyi!

  rajos 3

  FOTO: Mogyi, alături de fiul său Mark…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.