Modificări privind intervalul orar în care autoritățile maghiare permit intrarea în Ungaria prin PTF Nădlac 1

  de Special Arad | 5 mai 2020, 9:11 AM | Știri Arad

  0

  La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac 1, începând din data de 05.05.2020, autoritățile maghiare vor permite cetățenilor Uniunii Europene intrarea în Ungaria, în scopul rămânerii pe propriul teritoriu sau tranzitării acestuia, în intervalul orar 07:00 – 01:00 (ora României).

  Intrarea în țara vecină este permisă NUMAI cu îndeplinirea următoarelor condiții:
  – interviu în cadrul caruia va fi evaluată starea de sănătate a persoanelor, condiția esențială fiind lipsa simptomelor de infectare cu noul COVID-19;
  – îndeplinirea condițiilor din Codul Frontierelor Schengen;
  – prezentarea documentelor care să ateste certitudinea permiterii intrării în țara de destinație.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.