joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

    Modificări la zborurile de pe Aeroportul Timișoara: se anulează, dar se și suplimentează curse

    de Special Arad | 19 decembrie 2014, 1:12 PM | Naţional

    0

    Aeroportul Internațional Timișoara va modifica orarul curselor aeriene în perioada Crăciunului şi a Anului Nou. Companiile aeriene care operează pe aeroportul timișorean au hotărât anularea unor curse, ținând seamă de cerințele pasagerilor.

    Astfel, în zilele de 24 – 26 decembrie, se vor anula curse spre şi dinspre Bucureşti, Munchen, dar şi Bergamo şi Bruxelles.

    În data de 1 ianuarie, se vor suplimenta curse spre Treviso, Memmingen, Paris şi Bologna.

    În total, în perioada 22 decembrie – 4 ianuarie, 7 destinaţii vor avea curse suplimentare în program, în timp ce alte 4 destinaţii vor suferi modificări legate de anulări de curse.

    „Recomandăm pasagerilor să contacteze companiile aeriene pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi în ceea ce priveşte aterizarea şi decolarea curselor aeriene”, transmite Nicoleta Trifan, purtătoarea de cuvânt a Aeroportului Internațional Timișoara

    Pentru mai multe detalii, puteți consulta site-ul oficial al aeroportului, www.aerotim.ro.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 7 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.