Modificări la zborurile de pe Aeroportul Timișoara: se anulează, dar se și suplimentează curse

  de Special Arad | 19 decembrie 2014, 1:12 PM | Naţional

  0

  Aeroportul Internațional Timișoara va modifica orarul curselor aeriene în perioada Crăciunului şi a Anului Nou. Companiile aeriene care operează pe aeroportul timișorean au hotărât anularea unor curse, ținând seamă de cerințele pasagerilor.

  Astfel, în zilele de 24 – 26 decembrie, se vor anula curse spre şi dinspre Bucureşti, Munchen, dar şi Bergamo şi Bruxelles.

  În data de 1 ianuarie, se vor suplimenta curse spre Treviso, Memmingen, Paris şi Bologna.

  În total, în perioada 22 decembrie – 4 ianuarie, 7 destinaţii vor avea curse suplimentare în program, în timp ce alte 4 destinaţii vor suferi modificări legate de anulări de curse.

  „Recomandăm pasagerilor să contacteze companiile aeriene pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi în ceea ce priveşte aterizarea şi decolarea curselor aeriene”, transmite Nicoleta Trifan, purtătoarea de cuvânt a Aeroportului Internațional Timișoara

  Pentru mai multe detalii, puteți consulta site-ul oficial al aeroportului, www.aerotim.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.