Modernizarea drumului Bârsa-Sebiș-Moneasa – limită jud. Bihor a ajuns în Rănușa

  de Special Arad | 17 noiembrie 2020, 2:53 PM | Administraţie

  0

  Lucrările de modernizare a drumului județean Bârsa-Sebiș-Moneasa – limită jud. Bihor au ajuns în Rănușa, anunță într-un comunicat Consiliul Județean Arad.

  „A fost modernizat podețul și lucrăm la șanțurile de pe marginea drumului. Profităm de vremea care încă ne permitem să facem treabă bună pe șantier! Ne-am angajat într-o provocare și ne ținem de cuvânt: reparăm tot drumul de la Arad la Moneasa, aproximativ 100 de kilometri, și chiar mai mult, trecem de Moneasa și deschidem o nouă legătură cu județul Bihor”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Drumul județean Bârsa-Sebiș-Donceni-Buhani-Dezna-Rănușa-Moneasa-limită județ Bihor are o lungime de 26,4 kilometri, iar valoarea investiției este de 55 milioane lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.