marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Moartea cumplită a tânărului de 19 ani, care și-a dat foc pe stradă, a avut loc chiar sub privirile trecătorilor

  de - | 25 mai 2023, 6:09 PM | Naţional | Undeva

  0

  Dezvăluiri cutremurătoare ale mamei tânărului care și-a dat foc după ce a pierdut banii la jocuri de noroc: „N-a mai răspuns la telefon, nu nimic”.

  Moartea cumplită a tânărului de 19 ani, care și-a dat foc pe stradă, a avut loc chiar sub privirile trecătorilor. Nimeni nu a intervenit la timp, deși mai mulți oameni au trecut pe lângă băiat în momentul în care acesta își pregătea cumplita faptă. Băiatul și-ar fi dat foc după ce a pierdut 3.000 de lei la jocurile de noroc. Mama băiatului face dezvăluiri cutremurătoare. A povestit care a fost ultima discuție la telefon cu fiul său și spune că era un copil bun, fără vicii, informează realitatea.net.

  „Un copil care te îmbrățișa și te pupa și pe mâini și pe cap, ca să aveți idee ce fel de copil era. Nu juca, domnule, la jocuri! Singurul viciu pe care-l avea era că fuma. În rest, nu avea niciun viciu”, mărturisește mama tânărului.

  Mama băiatului susține că nu știe ce s-a întâmplat cu el

  Mama băiatului de 19 ani care și-a dat foc susține că nu știe ce s-a întâmplat cu el. Ultima discuție au avut-o la telefon, iar Alexandru i-ar fi spus că merge să se angajeze la un restaurant.

  „Ce s-a întâmplat cu el de când a plecat de acasă, în dimineața asta, nu știu. N-a mai răspuns la telefon, nu nimic. A zis: ”mami, plec, mă întâlnesc cu niște băieți. După aia, mă duc…” că a vorbit la un restaurant pentru un post, dar nu știu care restaurant.”, mai spune femeia.

  Și mai șocant este însă faptul că întreaga scenă a avut loc sub privirile mai multor trecători. Deși mergeau pe lângă el, nimeni nu a văzut din timp faptul că se stropește cu benzină. Mai mult, când este cuprins de flăcări, câțiva martori privesc șocați fără să intervină. Abia după câteva minute, o persoană sună la 112. Când au ajuns medicii de pe ambulanță a fost însă prea târziu.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.