Moarte suspectă în cimitirul din Micălaca, de pe strada Pășunii! Totuși, nu sunt urme vizibile de violență

  de Andrei Fuliaș | 8 decembrie 2017, 9:49 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Știri Arad. Autoritățile au fost alertate joi seara, atunci când un bărbat a fost găsit zăcând fără suflare pe o alee din incinta cimitirului situat pe strada Pășunii – cartierul arădean Micălaca.

  Din primele informații se pare că este vorba despre un bărbat a cărui identitate este necunoscută, cel mai probabil fiind un om al străzii.

  La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Arad și SMURD, aceștia din urmă constatând decesul bărbatului.

  Deocamdată nu se poate spune cu exactitate care sunt cauzele decesului, polițiștii excluzând în primă fază ideea unei crime sau al unui accident survenit de la o răfuială între oameni ai străzii, asta deoarece pe corpul bărbatului nu s-au constatat urme vizibile de violență. Medicii legiști vor stabili însă cu certitudine care a fost cauza care a dus la moartea bărbatului.

  Pentru Special Arad, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, inspector de poliție Lorena Radu, a declarat: „Joi, în jurul orei 18:45, am fost sesizați prin intermediul Serviciului Național de Urgență 112 despre faptul că o persoană de sex masculin, a cărei identitate nu este cunoscută, se afla căzută în incinta unui cimitir de pe strada Pășunii. La fața locului, alături de polițiști, s-a deplasat și un echipaj SMURD care a constatat că persoana este decedată. În cauză s-a efectuat cercetarea la fața locului, iar din verificările efectuate s-a constatat că persoana respectivă nu prezintă urme vizibile de violență. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Vom continua cercetările pentru a stabili identitatea bărbatului în cauză.”

  Foto: arhivă

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.