Moarte fulgerătoare în intersecție. Un octogenar și-a făcut ultimul drum pe bicicletă

  de Special Arad | 19 august 2019, 12:31 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Lucian Dănilă)

  Un bărbat de 81 de ani a suferit un infarct în timp ce se deplasa cu o bicicletă în satul Horia, județul Arad. Acesta a căzut pe marginea drumului la o intersecție și a murit în scurt timp. A fost observat de către un trecător, care a sunat la 112, deși prima oară credea că bărbatul este doar beat.

  „Le-am dat toate datele la 112 și chiar și așa m-au ținut la telefon 10 minute”, spune cel care a apelat la 112.

  La fața locului au ajuns câte un echipaj de Poliție și de Ambulanță, însă nu mai era nimic de făcut, decât constatarea decesului. În momentul de față, se așteaptă să ajungă un echipaj de la Institutul de Medicină Legală.

  Foto: Lucian Dănilă

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.