sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Misterul trecerii pentru pietoni din Gai. La CNAIR nu e, ce spune Primăria

  de Mihai Todoca | 2 mai 2022, 6:01 PM | Recomandările editorilor | Strada

  0

  (foto: Facebook Daniel Popescu)

  Mai mulți arădeni din cartierul Gai se întreabă unde a dispărut o trecere pentru pietoni. Drumul pe care se afla trecerea pentru pietoni este E68, strada Ovidiu din Gai, iar o parte ține de CNAIR și o parte de municipiu.

  În screenshot-ul făcut de pe Google Maps din 2021 se poate observa – nu cu ușurință, ce-i drept – o mică parte din trecerea pentru pietoni, dar ce se poate vedea foarte bine este semnul rutier care indică prezența unei treceri.

  rr

  Acum însă nu mai există absolut nimic, semnul dispărând, iar trecerea, foarte probabil să fi fost ștearsă din cauza traficului foarte greu din acea zonă. Reprezentanții CNAIR spun că ei nu au avut nici o intervenție în acea zonă, după cum am spus nu este în administrarea lor. Cei de la Primărie ne spun că au „în comisia de sistematizare, aprobate două treceri pentru pietoni. Una la intersecția cu strada Fagului și una la intersecția cu strada Noua. Din acest motiv au fost făcute și înălțările pentru limitarea vitezei în zonă”.

  Și totuși… unde e trecerea pentru pietoni? Cel mai probabil ștearsă de vreme și trafic, iar semnul rutier, șterpelit.

  Poate, în urma apelului arădenilor, se va face o intervenție și se va „repune în drepturi” trecerea pentru pietoni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.