vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Miss SUA 2019 s-a sinucis. Mesaj tulburător pe Instagram, înainte de a sări de pe o clădire din Manhattan

  de - | 31 ianuarie 2022, 10:51 AM | Internaţional

  0

  (foto: Instagram @chesliekryst)

  Fosta Miss SUA în 2019, Cheslie Kryst, a murit duminică dimineață după ce s-a aruncat de pe o clădire din Manhattan. Cheslie avea 30 de ani și era avocat. În ziua morții sale, ea a postat un mesaj tulburător pe Instagram, scrie Observatornews.ro.

  Cheslie Kryst, care a fost încoronată Miss SUA în 2019, a murit după ce a sărit dintr-o clădire din Manhattan, potrivit Departamentului de Poliție al orașului New York.

  Familia fostei Miss SUA a confirmat decesul tinerei într-o declarație obținută de CNN. „Lumina ei mare a fost una care i-a inspirat pe alții din întreaga lume cu frumusețea și puterea ei. Îi păsa, iubea, râdea și strălucea”.

  Ultimul mesaj postat pe Instagram de Cheslie Kryst

  Fosta câștigătoare a Miss SUA a postat o fotografie pe Instagram înainte de a se sinucide. „Fie ca această zi să vă aducă odihnă și pace”, a scris ea alături de o fotografie cu ea însăși.

  Kryst a fost un avocat care a căutat să ajute la reformarea sistemului de justiție al Statelor Unite. Ea a primit trei diplome de la două universități. Originară din Carolina de Nord, Kryst a practicat litigii civile pentru o firmă de avocatură și a lucrat pentru a ajuta prizonierii care ar fi putut fi condamnați pe nedrept să obțină pedepse reduse, gratuit.

  Sursa: Observatornews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.