duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Modele din Arad, premiate la Miss & Mister Junior și Teenager România

  de Special Arad | 3 aprilie 2023, 5:36 PM | Monden

  0

  Comunicat. Echipa Raw Models din Arad a fost prezentă în acest weekend la unul din cele mai importante concursuri pe plan național, Miss & Mister Junior România, respectiv Miss & Mister Teenager Romania, organizate pe data de 1 aprilie la București, de către renumitul model de talie internațională, Raluca Andrei.

  Concursurile au avut loc la o sală de evenimente renumită din Bucuresti, Magic Place Events, și s-au întins pe durata a 6 ore, cea ce a pus la încercare răbdarea concurenților cât și a juriului de excepție.

  Concurenții cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani au avut de susținut 3 probe: proba ținutei de sport asigurată de Fatay Design din București, proba ținutei de seară în care concurenții au etalat cele mai elegante ținute și proba de talent artistic unde concurenții s-au transformat în personaje de basm și celebrități ale Hollywood-ului.

  Jurizarea a fost la cel mai înalt nivel, având în componență personalități remarcante din moda românească, avându-l ca președinte al juriului pe Alin Gălățescu, cel care este considerat la ora actuală cel mai mare critic de modă din România. Tot el a fost și cel care a acordat premiul special. Romanița Iovan, Adina Buzatu, Dana Săvuica, Laura Stone, Marius Bărăgan, Geta Voinea, Mirela Vescan și Adriana Trandafir sunt doar câteva din cele 20 de personalități prezente în juriu.

  Premiile au fost acordate pe categorii de vârstă, iar echipa Raw Models a fost premiată la toate categoriile la care a concurat după cum urmează:

  Andreea Dragos: Premiul Special al juriului, oferit de criticul Alin Gălățescu.

  Raisa Lăutaș: Best Face, premiu oferit de cunoscutul make-up artist Mirela Vescan.

  Alesia Uricaru: Best Hair, premiu oferit de unul dintre cei mai buni hair-stiliști din Romania, Geta Voinea.

  Mario Mandruțău (17 ani) la categoria 14+, a venit acasă cu două premii: Mister Charm Teenager Romania și Mister Fotogenie Teenager Romania, oferit de Marius Baragan, unul dintre cei mai vechi fotograf de modă din Romania.

  Sofia Cotrău a fost premiată cu: Miss Eleganță la categoria 11-12 ani, premiu oferit de renumitul designer, Romanița Iovan; Miss Fotogenie categoria 11-12, premiu oferit de Marius Bărăgan. În plus a primit și locul 2 la Miss Junior Romania, categoria 11-12 ani.

  Dragos Adrian: Mister Teenager Romania, la categoria 13-14 ani.

  Și, nu în ultimul rând, cel mai tânăr concurent de la Raw Models, Nicolas Pistol, a primit premiul Mister Fotogenie Romania, la categoria 5-6 ani, premil fiind oferit de renumitul fotograf Marius Baragan.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.