Miss Ineu ajunge la cea de-a doua ediție

  de Special Arad | 16 iulie 2022, 5:15 PM | Ineu | Monden | Știri Arad

  0

  Comunicat. A doua ediție a concursului de frumusețe Miss Ineu va fi organizat în cadrul Zilelor Orașului Ineu, în data de 23 iulie, de către comitetul organizatoric al Concursului Județean de Frumusețe Miss Arad (Angels Events și Angels Organization) în parteneriat cu Primăria Orașului Ineu.

  În cadrul concursului Miss Ineu poate participa orice domnisoară necăsătorită (miss), cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu domiciliul in Ineu sau elevă la una dintre unitățile de învățământ din oraș. Înălțimea concurentelor trebuie să fie de minim 1.60 m; Concursul nu va necesita și proba costumelor de baie; Nu poate participa la concurs câștigătoarea ediției.

  Concursul Miss Ineu va contine urmatoarele probe: Proba sport/casual; Proba rochiilor de seara; Proba intrebarilor de perspicacitate.
  Fetele care doresc să se înscrie la concurs o pot face pe pagina de Facebook „Miss Ineu Oficial“ până la data de 17.07.2022.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.