Miss Arad 2020 va avea loc în aer liber, respectând normele de protecție și distanțierea socială

  de Special Arad | 19 august 2020, 4:44 PM | Beauties | Monden | Recomandările editorilor

  0

  arhivă, Finala Miss Arad 2019 (foto: [email protected])

  Concursul județean de frumusețe Miss Arad se va desfășura în acest an într-un mod inedit, respectând măsurile impuse sau recomandate de autorități. Motivația organizării concursului este legată de găsirea de soluții adaptate prezentului context epidemiologic, în ceea ce privesc proiectele educaționale, de voluntariat și pentru tineret.

  Preselecția concursului se va desfășura în perioada 19.08.2020 – 01.09.2020, exclusiv online, atât înscrierea la concurs, precum și jurizarea sau anunțarea rezultatelor se vor desfășura la distanță.

  Pregătirea concurentelor se va realiza online, cu ajutorul aplicațiilor și programelor informatice, dar și în spațiu deschis, în aer liber, respectând normele de protecție și distanțierea socială.

  Finala concursului se va desfășura în aer liber, la Castelul Kintzig – Domeniul Lupaș din Zimandul Nou, în data de 17 septembrie.

  Pe toată durata desfășurării proiectului, organizatorii au ca obiectiv educarea concurentelor într-un stil de viață sănătos, de responsabilizare socială și de adaptare la noile condiții impuse de contextul epidemiologic.

  Pentru a se înscrie la concurs, tinerele, trebuie sa trimită la adresa de mail: [email protected] minim trei fotografii, împreună cu datele personale ( nume, prenume, vârstă, domiciliu, număr de telefon) și o scurtă descriere (ex: pasiuni, valori, calități, defecte).

  În cadrul preselecției poate participa orice domnișoară, cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu locuința din buletin în judetul Arad, necăsătorită și care să nu fie părinte. Înalțimea minimă a concurentelor trebuie să fie de minim 1.67 m.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.