joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Miss Arad 2018 va fi aleasă vinerea aceasta

  de Special Arad | 23 iulie 2018, 7:39 PM | Monden | Recomandările editorilor

  0

  Călătoria celor 15 finaliste ale concursului județean de frumusețe Miss Arad 2018 va culmina vineri, 27 iulie, când acestea vor urca pe scena mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, în fața publicului și a juriului, pentru a disputa cu grație și eleganță titulatura de cea mai frumoasă arădeancă.

  Evenimentul are un scop caritabil, toți banii încasați în urma vânzării de bilete de intrare urmând să fie donați unui tânăr de 30 de ani, Pusok Andrei, diagnosticat cu o formă rară de cancer. Recepția de primire a invitaților se va face la ora 19:00, iar spectacolul Miss Arad va începe la ora 20:00. Costul unui bilet este de 35 de lei, partenerul concursului, Atrium Mall, oferind la fiecare bilet vândut câte un voucher în valoare de 16.50 lei, care poate fi utilizat la cafeneaua Segafredo din incinta mall-ului. De asemenea, în baza biletului, se beneficiază de intrare gratuită până la ora 00:00 la After Party Miss Arad, găzduit de Curtea Veche.

  Biletele de intrare la evenimentul Miss Arad 2018 pot fi achiziționate de la Info desk-ul Atrium Mall Arad în perioada 20.07.2018-27.07.2018.

  Până la marea finală, concurentele sunt implicate în activități de pregătire sportivă, de remodelare corporală, întreținerea sănătății, ședințe foto, precum și activități pentru managementul emoțiilor. Cantonamentul frumuseții va avea loc la Hanul Moara cu Noroc din Ineu în perioada 24-25 iulie, unde concurentele vor pregăti alături de echipa concursului momentele principale ale finalei.

  Dress code-ul evenimentului va fi „something red”, inspirat de numărul celor 13 ediții Miss Arad și sugerează invitaților să poarte haine sau accesorii de culoarea roșie, amintind de celebra tradiție/superstiție românească de a feri de deochi frumusețea prin adoptarea acestei culori în compozitul vestimentar.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.