Cea mai frumoasă arădeancă a anului 2018 a fost desemnată Alexia Ploscaru | Foto

  de [email protected] | 28 July 2018, 12:55 PM | Monden

  5

  Concursul oficial de frumusețe al județului Arad este, de 13 ani încoace, organizat de Adela Răuț (mai nou Czebely) și asociația ei, Angels Organization, iar latura caritabilă a evenimentului este, pe an ce trece, tot mai pronunțată, tematica în 2018 fiind (pe lângă dress code-ul ROȘU) „Frumusețea înseamnă solidaritate”. Vineri seara, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” a avut loc marea finală a celei de-a XIII-a ediții, iar frumusețea feminină și empatia pentru persoanele aflate în dificultate au mers mână în mână. La marea decernare a premiilor, chiar dacă toate participantele au fost premiate, doar una a luat coronița frumuseții: Alexia Ploscaru.

  În acest an, biletele vândute la Miss Arad, precum și donațiile din timpul desfășurării concursului, au contribuit la strângerea banilor pentru Andrei Pusok, diagnosticat cu o formă rară de cancer, Tumoră Cordom la baza craniului. Un tânăr arădean care, deși a fost deja operat de trei ori (ultima oară timp de zece ore, într-un spital din Germania) cu ajutorul banilor oferiți de arădeni inimoși, are nevoie de o altă operație, deoarece, în ciuda eforturilor, cancerul s-a extins, doctorii nu au reușit să-l elimine complet.

  Concursul Miss Arad a avut în acest an și un parteneriat cu Integra, asociaţia persoanelor cu dizabilităţi mentale, a căror beneficiari au fost și ei prezenți în sală. Participantele Miss Arad 2018 au avut în urmă cu o săptămână activități creative alături de beneficiarii acestei asociații, desenele acestora fiind expuse în foaierul teatrului în timpul finalei. De asemenea, câțiva dintre copiii cu Sindromul Down, beneficiari ai Asociației Integra, au urcat și pe scenă în cadrul unei prezentări de modă.

  Gala de decernare, prezentată și în acest an de actorul Bogdan Costea (directorul teatrului), a avut parte, bineînțeles, și de momente muzicale și de dans, susținute de dansatorii Royal Steps, majoretele Colegiului Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal” și tinerele cântărețe Mădălina Boroneanț și Elena Unc. De asemenea, e deja o tradiție ca finala Miss Arad să înceapă cu o prezentare de modă cu micuții de la Angels Models Kids, în acest an prezentând colecțiile Baby Fashion.

  Cât despre MISS ARAD, trebuie spus că este prima dată când cea care a fost încoronată în mod oficial „cea mai frumoasă arădeancă”  vine din Sântana, fiind atât deținătoarea titlului Miss Sântana 2018, cât și Miss Arad 2018. Ba chiar și Miss Avon.

  IATĂ CÂȘTIGĂTOARELE:

  Miss Remax: Natalia Francesca Vancu

  Miss Sonnenline: Alexandra Antonia Grădinaru

  Miss Popularitate: Alexandra Antonia Grădinaru

  Miss Atrium: Natalia Rus

  Miss Altfel: Diana Dolga

  Miss Avon: Alexia Ploscaru

  Miss Q: Karina Pană

  Miss Fotogenie: Karina Pană

  Miss Media: Natalia Francesca Vancu

  Miss Edo: Dalina Alexandru

  Miss Felba: Alexandra Antonia Grădinaru

  Miss Shine: Natalia Rus

  Premiul special al juriului: Alexandra Igreț

  LOCUL III: Anca Stoica

  LOCUL II: Karina Pană

  LOCUL I: Alexia Proscaru

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Intrebare ipotetica: sunt descalificate din start concurentele din Santana? Nu prea suna a fi corect! Alexia a meritat premiul, din punctul meu de vedere! A iesit mult mai mult in evidenta decat celelalte concurente! Si anul trecut a fost la inaltime concurenta de la Santana, dar din pacate nu a plecat cu titlul!

    --3 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.