marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Mircea Rednic: „La mine n-ai de ce să bei dacă ai pierdut”

  de Lucian Dănilă | 2 iunie 2023, 7:01 PM | Sport

  1

  Antrenorul echipei UTA, Mircea Rednic, a povestit care a fost starea de spirit în vestiar după remiza de la Buzău, meci în care fotbaliștii antrenați de el au avut o evoluție submediocră.

  Referitor la partida de duminică seara, meciul supraviețuirii în prima ligă pentru UTA, Rednic spune că nu concepe să fie altfel decât o victorie pentru gruparea arădeană și nu crede că jucătorii săi vor mai avea evoluția din meciul tur. Chiar dacă am avut în această săptămână exemplul celor de la FC Argeș, „Puriul” spune că nu se pot compara problemele de la Arad cu cele de la FC Argeș, „acolo unde se bat între ei în vestiar”, zice el.

  „La începutul săptămânii de dinaintea meciului de la Buzău am avut o discuție cu Roger și cu Ubbink, la mine în birou. Ei au fost anunțați de luni că își vor lua un salariu. Problema a fost că s-a făcut rost de bani vineri și au intrat târziu. Nu toți au contract cu aceeași bancă iar unora le-au intrat mai târziu, dar până luni le-au intrat banii. Dar nu s-a pus problema să nu se urce în autocar. Nici nu se pot compara problemele de la noi cu cele de la Argeș“, a comentat antrenorul Bătrânei Doamne.

  El spune că la pauza meciului de la Buzău îi venea să schimbe un număr mare de jucători, dar regulamentul nu-i permitea atâtea schimbări pe cât și-ar fi dorit. „Îl vedeam pe Anton…”, a spus Rednic, dar mijlocașul Bătrânei Doamne nu era singurul pe care l-ar fi înlocuit. În cele din urmă, i-a lăsat la vestiare pe Keșeru și pe Rareș Pop.

  El a vorbit și despre momentele de după meci: „În autocar nu s-a vorbit, nu s-a cerut voie să se bea o bere, că ei tot timpul, cred că a fost o obișnuință, câștigi, pierzi, bei bere. La mine nu. N-ai de ce să bei dacă ai pierdut. Bine, vorbim de o bere, că eu atâta le dau voie. Primele zile la antrenamente a fost mai greu că m-au văzut și pe mine mai supărat, i-am mai și certat. Dar după aia, ultimele două zile au reacționat foarte bine. A fost ok, au entuziasm, se antrenează bine, am soluții“.

  Antrenorul echipei arădene spune că s-a discutat cu toți jucătorii care se află la final de contract, dar el nu a participat la aceste discuții. „S-a discutat aproape cu toți jucătorii care sunt la final de contract și n-a fost unul care să zică că nu vrea să rămână. Inclusiv Ubbink despre care se zicea că vrea să plece a spus că vrea să rămână dar depinde de condiții. Eu n-am participat dar mi s-a spus că discuțiile au fost pozitive. Rămâne să rezolvăm situația rămânerii în prima ligă pentru că în Liga 2 cade orice discuție“, a continuat Rednic.

  Pentru meciul de duminică de la ora 21.00 cu Gloria Buzău, meci care se va disputa pe arena „Francisc Neuman”, UTA nu îi va avea la dispoziție pe Benga și pe Șteau, ambii cu entorsă, în timp ce Otele este incert.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.