joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Mircea Bravo și-a făcut zob mașina! A avut un accident în această dimineață într-o localitate din județul Bihor

  de - | 4 decembrie 2023, 4:43 PM | Regional

  0

  Mircea Bravo, cunoscut atât ca influencer cât și ca actor, și-a făcut zob mașina în urma unui accident care a avut loc în această dimineață în comuna bihoreană Roșia.

  El a postat pe reţelele de socializare un mesaj scurt în care spune că a fost implicat într-un accident, iar în maşină cu el se aflau alte trei persoane.

  Ebihoreanul.ro scrie că alături de Mircea Bravo, identificat după actele oficiale ca Mircea Popa, s-ar fi aflat soţia Georgiana, tanti Lenuţa din Chinteni, care joacă rolul bunicii în producțiile sale, şi o membră a staff-ului comediantului.

  „Astăzi am avut un accident de maşină. Am fost alături de alte trei persoane. Nimeni nu a păţit nimic, doar un şoc puternic. Maşina este avariată grav. Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat și a avut grijă de noi”, a transmis Mircea Bravo.

  Așa cum se vede și în imaginea de mai sus preluată de la bihon.ro, autoturismul Audi pe care îl conducea comediantul a fost serios avariat. El a specificat și faptul că „atât testul de alcoolemie, cât şi drug testul au ieşit negative”.

  Maşina condusă de Mircea Bravo a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice după ce ar fi pierdut controlul asupra direcţiei.

  Citește și:

  „Mă, bolândule, în 26 îs alegerile!” – Peste 2 milioane de oameni au văzut videoul lui Mircea Bravo cu bunica

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.