Update Mirandolina Prișcă pleacă de la conducerea Spitalului Județean Arad. Și-a dat demisia!

  de Andrei Fuliaș | 13 februarie 2017, 3:21 PM | Știri Arad | Topic special

  2

  Știri Arad. Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, managerul Mirandolina Prișcă ar fi decis să-și înainteze demisia de la conducerea instituției, în cursul acestei dimineți.

  Aceleași surse susțin că demisia doamnei Prișcă vine în contextul unor probleme de sănătate. Vă reamintim că, pe 31 ianuarie, Special Arad anunța în exclusivitate faptul că dr. Mirandolina Prișcă și-a luat concediu medical pe o perioadă nedeterminată, fiind înlocuită la conducerea instituției, interimar ce-i drept, de către directorul medical, dr. Corina Crișan.

  Deocamdată informația referitoare la demisia doamnei Prișcă din funcția de manager al SCJU Arad nu a fost confirmată de către autoritățile din conducerea Consiliului de Administrație al spitalului sau din conducerea Consiliului Județean Arad.

  Revenim cu mai multe amănunte.

  Citește și: Corina Crișan o înlocuiește pe Mirandolina Prișcă la conducerea Spitalului Județean Arad

  UPDATE

  Consiliul Județean Arad confirmă în cele din urmă informația potrivit căreia dr. Mirandolina Prișcă ar fi demisionat din funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

  În continuare vă redăm comunicatul transmis de către reprezentanții CJ Arad:

  „Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, conf. univ. Dr. Mirandolina Prişcă şi-a înregistrat demisia din funcţia de conducere pe care o ocupă din 2016.

  Decizia de a renunţa la funcţia de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost înregistrată astăzi, 13 februarie, 2017, la Registratura Consiliului Judeţean şi adusă la cunoştinţă conducerii instituţiei.

  Respectiva decizie va fi analizată de Serviciul Juridic din cadrul Consiliului Judeţean.”

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sincer, a fost corecta dar in ultima perioada prea incoltita premeditat, cu ajutoare. Vom vedea daca persoana care ramane are curajul sa transeze personal sau doar cu mana altora. Poate ar trebui domnul Presedinte Cionca SA VREA sa invete putina chirurgie ca sa rezolve problemele si sa nu le inmormanteze doar oficial si documentat medico-legal. Iar domnul primar sa-si revina ca sa poata calcula in stare de /echilibru la rece/, sa recomande un economist asa incat sa ii iasa din calcule cei direct interesati, aserviti prin fraternitate colegiala si posesori de posete cat bugetul pt tifon in intreg spitalul pe o luna.

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.