Update Miracol lângă Zimand Cuz! Au scăpat cu viață dintr-un accident teribil!

  de Lucian Dănilă | 15 noiembrie 2014, 7:57 PM | Știri Arad | Topic special

  3

  UPDATE

  Cinci persoane, doi adulți și trei copii cu vârste cuprinse între 2 și 9 ani, au scăpat cu viață după un accident teribil petrecut pe DN 79, Arad – Oradea, între localitățile Zimandu Nou și Zimand Cuz. O camionetă care circula dinspre Oradea spre Arad a acroșat în curbă plugul unui tractor, gabarit depășit, și efectiv caroseria i-a rămas agățată în plug iar remorca a fost smulsă, căzând pe șosea. Șoferul camionetei a pierdut controlul volanului și a fost proiectat pe contrasens și de acolo, peste bordură și șanțul de peste un metru înălțime, în câmp.

  Dacă urmăriți galeria foto, cu greu v-ați putea imagina că vreuna dintre cele cinci persoane aflate în camionetă au supraviețuit. Toate cele cinci persoane au fost rănite și transportate, cu trei ambulanțe, la Spitalul Clinic Județean pentru îngrijiri medicale. „Erau conștienți cu toții. Fratele meu se afla la volanul camionetei. Am vorbit cu el, era conștient. La fel și copii. Este bine că nu a murit cineva. Nu știu ce să spun, cine a fost vinovat. Nici polițiștii nu s-au pronunțat încă”, spune fratele celui care a condus camioneta, ajuns la fața locului.

  Polițiștii au făcut măsurători, iar circulația a fost blocată pe ambele sensuri mai bine de o oră! Cozile de mașini au ajuns la o lungime de peste cinci kilometri și într-un sens și în celălalt, fiind practic până la intrarea în Arad!

  Unii martori spun că șoferul tractorului circula pe ambele benzi, gabaritul acestuia fiind mult prea mare pentru a se încadra pe o bandă. În acest fel, șoferul camionetei este posibil să nu fi văzut plugul în curba unde a avut loc accidentul și astfel l-a acroșat. Se vede, tot în fotografii, cum camioneta a fost efectiv spulberată, mai multe bucăți din ea fiind pe drum.

   

  ȘTIRI ARAD: Pe șoseaua dintre Zimand și Zimand-Cuz, un autoturism a intrat într-un tractor. Accidentul a produs 5 victime , dintre care 3 copii, cu vârste între 2 și 9 ani. Momentan nu se cunoaște starea lor.

  În urma accidentului, pe șosea s-a produs o coadă de 5 kilometri, în ambele sensuri. Circulația este în continuare blocată.

  Vom reveni în scurt timp cu imagini și amănunte.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.