Mintea de pe urmă! Șoferul care a ajuns viral pe internet s-a predat singur Poliției

  de - | 6 noiembrie 2019, 4:02 PM | Naţional

  0

  Șoferul filmat în timp ce depășea pe linie continuă, într-o curbă strânsă pe DN17, în județul Suceava s-a dus și și-a recunoscut fapta.
  Acesta s-a prezentat la Serviciul Rutier și a spus că a fost plecat din țară și că văzând că isprava sa a ajuns pe internet, a venit să predea permisul. Polițistii l-au amendat și i-au interizis să mai conducă 60 de zile.
  Când devii vedetă pe internet, nu ai ce face și îți recunoști greșeala. Așa a procedat și bărbatul de 33 de ani, din Suceava, care a fost filmat de un șofer în timp ce depășea pe linie continuă, într-o curbă strânsă, pe DN17. Polițiștii îl identificaseră deja, iar când acesta a venit și a spus ce a făcut, polițiștii  l-au amendat și i-au luat permisul.
  După ce imaginile au ajuns pe internet, polițistii din Suceava au făcut verificări în acest caz, chiar dacă inițial au spus că nu îi pot face nimic șoferului, întrucât sursa video-ului nu este omologată. În urma verificărilor au aflat că mașina este înmatriculată pe numele unui bărbat de 59 de ani, însă că la volan era alticineva. Autoturismul este condus de doi ani de un bărbat de 33 de ani, cu care proprietarul a semnat un contract de comodat. 
  “Acesta s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier Suceava, unde a recunoscut abaterea comisă, fiind sancționat contravențional. A fost aplicată și pedeapsa complementară  de suspendare a permisului pentru 60 de zile”, a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava. Lavinia DUCAŞ

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.